Over ons

Arno  Verreijt

Sinds 1983 ben ik werkzaam aan de Maaskant van West Maas en Waal. Samen met mijn vrouw Daphne Beckers zijn wij vanaf 1990 verantwoordelijk voor de praktijken In Alphen en Maasbommel. Het werken in een solopraktijk in een kleine gemeenschap heeft mij altijd getrokken. Je kent veel mensen en hun achtergronden, wat voor mij de betrokkenheid vergroot.

In onze praktijken is er altijd veel aandacht geweest voor de persoon achter de klacht. Naast het fysieke aspect, dus Hoe beweegt de mens, ook kijken naar Wat beweegt de mens. Deze interesse maakte dat ik naast de Fysiotherapie ook Haptotherapie ben gaan studeren. Sinds 2003 ben ik behalve Fysiotherapeut ook geregistreerd Haptotherapeut. Vanwege mijn jarenlange ervaring, vele cursussen en bijscholingsactiviteiten, kan ik mij bestempelen als een echte allrounder.

Als u meer over Haptotherapie wilt weten ,verwijs ik u graag naar mijn website haptotherapieverreijt.nl

Daphne Beckers

Na mijn afstuderen in 1983 ben ik gaan werken in verpleeghuis Waelwick in Ewijk; Daar heb ik 7 jaar gewerkt als verpleeghuisfysiotherapeut. In die tijd was ik ook verbonden aan de  opleiding voor ziekenverzorging en gaf daar lessen revalidatie , houdingsleer en tiltechniek. In die periode heb ik ontdekt hoe zinvol en leuk het werken met ouderen is.  Revalideren en activeren gebeurt op de praktijk ,maar ook bij de patiënt thuis , als dagelijkse handelingen niet meer vanzelfsprekend verlopen, zoals traplopen, in-en uit bed of stoel komen, etc.. Daarnaast is er dan ook veel aandacht voor valpreventie.

Sinds  1990  werk ik in de Blauwstraat in Maasbommel waar ik een praktijk heb voor Fysiotherapie, met als specialisaties Oedeemtherapie en Psychosomatische Fysiotherapie. Dit doe ik samen  met mijn man Arno Verreijt, die de locatie Alphen bemant en naast Fysiotherapeut ook Haptotherapeut is. Zo kunnen we gemakkelijk voor elkaar waarnemen en gebruik maken van elkaars expertise.

Zowel Arno als ik hechten veel belang aan  een op een contact met onze patiënten en aan een behandeling op maat. De mensen uit de verschillende dorpen weten ons gemakkelijk te vinden en kunnen snel terecht als er een hulpvraag is.

De diversiteit aan klachten is leuk. Een verzwikte enkel, nieuwe knie ,schouder of heup, incontinentieklachten ,oververmoeidheid , duizeligheid, Parkinson of kruisbandletsel, alles komt voorbij. Het contact met mensen geeft voldoening, dat je iets kunt betekenen.